Geachte lezers,
 

In de vorige nieuwsbrief verwezen wij naar een verklaring van Hank Monrobey, waarin gedetailleerd wordt beschreven waarom geldovereenkomsten met de banken ongeldig zijn en waarom het saldo op uw bankrekening noch uit geld, noch uit elektronisch geld bestaat.

Wat de bank u wél geleverd heeft, is - niet door geld gedekt - boekhoudkundig kapitaal, dat automatisch door het inschakelen van computers geschapen wordt.
 
Omdat de banken, na het in gebruik nemen van de computer, automatisch geldloos met boekhoudkundig kapitaal begonnen te werken, hebben zij in de loop der jaren ons geld "vergiftigd". Inmiddels is vrijwel al het geld, dat op uw rekening stond, vermengd met boekhoudkundig kapitaal.

Werken met boekhoudkundig 
kapitaal is dus wat u en wij, al jaren lang, elke dag doen, maar daar heeft u geen bank voor nodig! U denkt, net als iedereen, dat u een bank nodig heeft omdat banken hun boekhoudkundige kapitaal aan ons verkopen als geld. En de vraag is nu: "waarom zou u gebruik blijven maken van het dure, ontwrichtende en op krediet gebaseerde 
​, boekhoudkundige​ 
eurokapitaal van de banken?"
 
Banken beschikken weliswaar over het monopolie van de geldschepping, maar kapitaal kunt u volkomen zelf scheppen en besteden! 

 
Als u wilt kunt u daar vandaag of morgen al mee beginnen en uw eigen (niet geleende) kapitaal al voor 100% in gebruik nemen.​
Over de diverse mogelijkheden om zelf kapitaal te scheppen, of uw reeds bestaande 
bezittingen te kapitaliseren kunt u meer lezen op onze nieuwe webpagina over dit onderwerp.
 
Aarzel niet, vergroot uw koopkracht vandaag nog en bouw mee aan het economische herstel van Nederland.
 
Hoogachtend en met vriendelijke groet,
 
Het grootste burgerparticipatie-initiatief van dit moment