Geachte lezers,
 
Om uit de problemen te komen werd door de Europese Gemeenschap verondersteld dat Griekenland voor € 50 miljard aan Staatseigendommen (is reële waarde aan vastgoed), diende te verkopen. Die Staatseigendommen zijn feitelijk het eigendom van de totale Griekse Bevolking. De helft van die €50 miljard zou dan gebruikt moeten worden om de Banken te ondersteunen. Die Banken gaan dan veel verdienen aan deze €25 miljard, wat ten koste zal gaan van de Bevolking, want die betalen voor Rente, Aflossing, Kosten en Bonussen.
 
In ruil voor die €50 miljard zouden er leningen verstrekt gaan worden van rond de €80 miljard. De Griekse bevolking zou dan ongeveer 30 jaar nodig hebben om uit de schulden te komen en zouden daarnaast belangrijke Staatseigendommen voorgoed kwijt zijn. 
 
De Griekse bevolking zou dan de grote verliezer worden, net als de rest van de Europese bevolking. Hetzelfde geldt dus voor U en voor Ons!
 
Zie voor de oplossing en hoe het anders kan het volgende document:
"Hoe sinds het ingebruik nemen van de MAINFRAME COMPUTER door het Westerse Bankwezen de Westerse economie volkomen tot stilstand werd gebracht."
 
Hoogachtend en met vriendelijke groet,
 
Citizens-Multi-National LCC Netherlands
Het grootste burgerparticipatie-initiatief van dit moment