click herehttp://dancedesk.pl/fsa/cialis-pills-fast-delivery/
Informatie consumenten

Informatie consumenten

CMN-gemeenschap

CMN-partners hebben al vele miljoenen aan kapitaal (Kk) gecreëerd. Kk is de aanduiding voor hoogwaardig gedekt CMN-kapitaal, 1 Kk is gelijk aan 1 €.

Een groeiend aantal consumenten, zelfstandige ondernemers en maatschappelijke organisaties sluit zich aan om dezelfde kostenbesparingen te realiseren die multinationals al meer dan 50 jaar genieten. Kostenbesparingen die burgers als individu nooit kunnen realiseren.

Hoe creëert u Kk en bespaart u geld?

Bijvoorbeeld:

 • Door uw rekening te activeren: op de dag waarop u uw rekening activeert ontvangt u het voor u bestemde bedrag aan menswaarde als eigen vermogen gebaseerd op leeftijd als CMN-startkapitaal. Concreet betekent dit  bijvoorbeeld dat iemand van 20 jaar Kk 7.300 ontvangt en probleemloos zijn/haar economische leven kan beginnen. Iemand van 30 jaar ontvangt voldoende om een bedrijf succesvol op te starten met Kk 10.950. Iemand van 65 jaar behoeft zich geen zorgen te maken over zijn/haar pensioen voor de rest van zijn/haar leven met Kk 23.725 op zijn/haar CMN-kapitaalrekening.
 • U kunt uw kapitaalsaldo opbouwen door uw inboedel te laten registreren, de waarde van uw inboedel wordt dan op uw kapitaalrekening bijgeschreven.
 • Iedereen kan een project indienen en uitvoeren. Met uitzondering van de (beperkte) transitiekosten, worden projecten volledig geldloos uitgevoerd. Voor het uitwerken van een goedgekeurd projectplan ontvangt u een vergoeding van Kk 5.000,00. Uw project wordt door CMN op kapitaalsbasis gefinancierd zonder enige terugbetalingsverplichting. Zie hiervoor de pagina ‘Stappenplan voor projecten‘.

Bent u naast consument ook ondernemer, dan

 • kunt u diensten en producten leveren aan CMN-projecten. De Kk-omzet die daaruit voortvloeit wordt door CMN gefinancierd. CMN-projecten kennen geen kredietrisico en uw omzet is gegarandeerd, voor zover de prestatie geleverd is.
 • kunt u uw inventaris en/of vaste voorraad op uw eigen kapitaalrekening laten registreren.
 • wordt uw CMN-omzet in Kk bijgeboekt.
Betalen met Kk

Door gebruik te maken van Kk, wordt u per direct minder afhankelijk van de dure €.

Hoe kunt u met Kk betalen?

Via uw persoonlijke, beveiligde betaalomgeving kunt u vanuit uw eigen dashboard:

 1. Kk overboeken naar alle CMN-partners in binnen- en buitenland
 2. een overzicht oproepen van alle transacties en saldo’s
 3. overzichten printen en downloaden in diverse formaten
 4. uw persoonlijke gegevens beheren
 5. een overzicht van aangesloten bedrijven oproepen

Door uw bestedingen bij CMN-partners te realiseren, worden u en wij in steeds grotere mate onafhankelijk van de banken, de multinationals en niet te vergeten de overheid. Als CMN-partner zit u midden in een transitie van de vrijheidsbeperkende € naar de vrijheid van het Kk.

Aansluiten

Op de pagina ‘Stappen voor aanmelding‘ kunt u lezen hoe het aanmeldingsproces verloopt.