click herehttp://dancedesk.pl/fsa/cialis-pills-fast-delivery/
Stappen voor aanmelding

Stappen voor aanmelding

De drie stappen om CMN-partner te worden

1. Aanmelding

U sluit u aan als Partner: NederlandBelgië

Als u een maatschappelijke organisatie wilt inschrijven, meldt u deze aan als bedrijf.

2. Welkomstinformatie lezen

U ontvangt een e-mail met uw rekeningnummer, kunt direct inloggen in het transactiesysteem en boekhoudkundig kapitaal (Kk) van andere CMN-Partners ontvangen.

3. Partnerrekening activeren

Om uw Partnerrekening te activeren zijn twee handelingen nodig:

 • U gaat u digitaal akkoord met de samenwerkingsovereenkomst, deze kunt u inzien en downloaden als u inlogt
 • U identificeert zich zoals beschreven in de samenwerkingsovereenkomst

Als uw rekening is geactiveerd, kunt u ook bedragen van uw rekening afboeken ten gunste van andere CMN-partners.

Creëer kapitaal en daarmee uw eigen economische vrijheid

Hoe creëert u kapitaal?

 1. Op de dag waarop u uw Partnerrekening activeert, ontvangt automatisch een bedrag aan menswaarde als eigen vermogen, gebaseerd op leeftijd, als CMN-startkapitaal. Concreet betekent dit  bijvoorbeeld dat iemand van 20 jaar Kk 7.300 ontvangt en probleemloos zijn/haar economische leven kan beginnen. Iemand van 30 jaar ontvangt voldoende om een bedrijf succesvol op te starten met Kk 10.950. Iemand van 65 jaar behoeft zich geen zorgen te maken over zijn/haar pensioen voor de rest van zijn/haar leven met Kk 23.725 op zijn/haar CMN-partnerrekening.
 2. Als Partner stort u maandelijks € 20 welke als Kk 25 op uw Partnerrekening wordt bijgeschreven en direct besteedbaar is bij onze Bedrijfspartners. Kk 25 heeft dezelfde koopkracht als € 25, dit is een direct, voor 100% gedekt transitievoordeel van 25% waar u niet op hoeft te wachten. Wilt u méér dan € 20 per maand storten, dan ontvangt u over het meerdere 10% extra Kk. Deze maandelijkse transitie van € 20 is zeer beperkt ten opzichte van de totale geldloze kapitaalcirculatie binnen CMN en de omvangrijke mogelijkheden die voor u persoonlijk ontstaan.
 3. U kunt uw kapitaalsaldo opbouwen door uw inboedel te laten registreren, de waarde van uw inboedel wordt dan op uw Partnerrekening bijgeschreven.
 4. Het is aan te raden dat iedereen, vrouwen en mannen, particulier of ondernemer, een project indient en uitvoert. Met uitzondering van de (beperkte) transitiekosten, worden projecten volledig geldloos uitgevoerd. Voor het uitwerken van een (goedgekeurd) projectplan ontvangt u een vergoeding van Kk 5.000,00.
 5. Als u ondernemer bent kunt u diensten en producten leveren aan de hiervoor genoemde projecten. De Kk-omzet die daaruit voortvloeit wordt door CMN gefinancierd. CMN-projecten kennen geen kredietrisico en uw omzet is gegarandeerd, voor zover de prestatie geleverd is.
 6. Als u ondernemer bent kunt u uw inventaris en/of vaste voorraad op uw eigen Bedrijfsrekeningrekening laten registreren.
 7. Als u ondernemer bent wordt uw CMN-omzet in Kk bijgeboekt.

Al onze activiteiten  zijn er op gericht om zo snel mogelijk het gebruik van duur eurokapitaal naar nul te reduceren. Wij werken naar de situatie toe, waarin u:

 1. Al uw noodzakelijke inkopen voor de volle 100% geldloos kunt realiseren
 2. Volledig onafhankelijk van het dure eurokapitaal kunt functioneren
 3. Van een schuldenvrij bestaan verzekerd bent

Bankgegevens ten behoeve van de maandelijkse eurokapitaalstortingen.