click herehttp://dancedesk.pl/fsa/cialis-pills-fast-delivery/
Geldloos betalen

Geldloos betalen

Hoe kan ik geldloos betalen?

Via uw persoonlijke, beveiligde betaalomgeving kunt u vanuit uw eigen dashboard:

 1. bedragen in Kk* overboeken naar alle CMN-partners in binnen- en buitenland
 2. een overzicht oproepen van alle transacties en saldo’s
 3. overzichten printen en downloaden in diverse formaten
 4. uw persoonlijke gegevens beheren
 5. een overzicht van alle aangesloten bedrijven oproepen

* Kk is de aanduiding voor hoogwaardig gedekt CMN-kapitaal, 1 Kk is gelijk aan 1 €.

Bedrijfsrekeningen zijn standaard voorzien van de betalingsmodule én de incassomodule.

Met CMN dringt u het gebruik van duur geld terug

Door gebruik te maken van boekhoudkundig kapitaal (Kk), worden CMN-partners stap-voor-stap minder afhankelijk van de dure euro (€).

Door uw bestedingen zoveel mogelijk bij CMN-partners te realiseren, worden u en wij in steeds grotere mate onafhankelijk van de banken, de multinationals en niet te vergeten de overheid.

Onze partners zitten midden in een transitie van de vrijheidsbeperkende € naar de vrijheid van het Kk. Ook CMN, als organisatie, zit midden in datzelfde proces en ook voor ons geldt dat een beperkt deel van de uitgaven nog in euro’s betaald moet worden. Dit is de reden dat uw identificatiestorting in euro’s plaatsvindt om vervolgens volledig en onbeperkt, geldloos met Kk te kunnen werken.

Hoe creëert u Kk en bespaart u euro’s?

Bijvoorbeeld:

 • Door uw rekening te activeren: op de dag waarop u uw rekening activeert ontvangt u het voor u bestemde bedrag aan menswaarde als eigen vermogen gebaseerd op leeftijd als CMN-startkapitaal. Concreet betekent dit  bijvoorbeeld dat iemand van 20 jaar Kk 7.300 ontvangt en probleemloos zijn/haar economische leven kan beginnen. Iemand van 30 jaar ontvangt voldoende om een bedrijf succesvol op te starten met Kk 10.950. Iemand van 65 jaar behoeft zich geen zorgen te maken over zijn/haar pensioen voor de rest van zijn/haar leven met Kk 23.725 op zijn/haar CMN-Partnerrekening.
 • U kunt uw kapitaalsaldo opbouwen door uw inboedel te laten registreren, de waarde van uw inboedel wordt dan op uw Partnerrekening bijgeschreven.
 • Iedereen kan een project indienen en uitvoeren. Met uitzondering van de (beperkte) transitiekosten, worden projecten volledig geldloos uitgevoerd. Voor het uitwerken van een goedgekeurd projectplan ontvangt u een vergoeding van Kk 5.000,00. Uw project wordt door CMN op kapitaalsbasis gefinancierd zonder enige terugbetalingsverplichting. Zie hiervoor de pagina ‘Stappenplan voor projecten‘.

Bent u ook ondernemer, dan

 • kunt u diensten en producten leveren aan CMN-projecten. De Kk-omzet die daaruit voortvloeit wordt door CMN gefinancierd. CMN-projecten kennen geen kredietrisico en uw omzet is gegarandeerd, voor zover de prestatie geleverd is.
 • kunt u uw inventaris en/of vaste voorraad op uw eigen Bedrijfsrekening laten registreren.
 • wordt uw interne CMN-omzet in Kk bijgeboekt.
 • kunt u inkopen in Kk en verkopen in Kk of euro, op voorwaarde dat CMN-partners betalen in Kk.